Schoonmaakdirect Contact Sitemap

Kozijnen

Schoonmaakartikelen

Contact

DIRECT BEDRIJFSDIENSTEN

Direct contact:
06 - 835 30 955

Direct e-mail:
info@schoonmaakdirect.nl

Vochtbestrijding?

Website: TemplateFabriek

Home>Kozijnen

 

Onderhoud van aluminium en kunstof kozijnen

Aluminium en kunstof kozijnen werden enkele jaren geleden als onderhoudvrij verkocht. Helaas is het tegendeel waar. Aluminium kozijnen kunnen gaan oxideren, kunststof kozijnen gaan verweren en verkleuren.

Er moet dus wel degelijk schoonmaak aan te pas komen. U dient de glazenwasser opdracht te geven ook de kozijnen te reinigen, dit scheelt enorm en het wordt regelmatig door derden verzuimd te doen.

Schoonmaakdirect reinigt kozijnen en brengt in sommige gevallen een wax aan, maar liever een 2 componenten lak ( nano- technologie ). Over het algemeen wordt hiervoor shield van Prochemco gebruikt. De shield heeft een enorme lange levensduur. Het home trade center te Nieuwegein hebben wij 7 jaar geleden gecoat en er is nog steeds geen zichtbare slijtage te zien.

 

                              Voor behandeling                                             Na behandeling

                                                   

 

Het nadeel van het aanbrengen van shield zijn de hogere investeringskosten op korte termijn, het voordeel is uiteraard de lage kosten op lange termijn ten opzichte van het aanbrengen van een wax waarvan de levensduur in het beste geval maar 1,5 jaar is.

Het aanbrengen van shield wordt overigens door onze schilders gedaan. Het aanbrengen van shield is dermate moeilijk, dat dit enige ervaring vereist in verband met streepvorming.

Een andere optie is spuitwerk, dit wordt ook door ons verzorgt.

Indien u graag een proefstuk wilt laten zetten teneinde het verschil te zien na de behandeling? Bel gerust !

Referenties:

Onder andere het HTC te Nieuwegein ( Home Trade Center ) dit bedrijfspand is ca. 20.000 m2. U begrijpt dat er dus inmiddels ruime ervaring aanwezig is. Bekijk de referenties

Schoonmaakdirect.nl | Schildersdirect.nl | Schoonmaakbedrijf