Schoonmaakdirect Contact Sitemap

Schoonmaak

Schoonmaakartikelen

Contact

DIRECT BEDRIJFSDIENSTEN

Direct contact:
06 - 835 30 955

Direct e-mail:
info@schoonmaakdirect.nl

Vochtbestrijding?

Website: TemplateFabriek

Home>Schoonmaak>Schoonmaakbedrijf in Almere

 

Ons Schoonmaakbedrijf in Almere

Ons schoonmaakbedrijf is een enthousiast en gezond bedrijf dat graag wil doorgroeien teneinde de dienstverlening in Almere en omgeving voor u te verbeteren.

Wij leveren de volgende diensten:

In Almere en omgeving hebben wij diverse referenties van zowel Nederlandse dan wel Engelse bedrijven waar wij de schoonmaak verzorgen en al jaren diverse diensten leveren.

Voor professioneel en betrouwbaar onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Maak gerust een vrijblijvende afspraak zodat u kunt bepalen dat wij de juiste partner zijn voor het schoonmaakwerk in uw pand. 

In almere hebben veel gebouwen aluminium kozijnen die goed gereinigd dienen te worden, ook hier hebben wij oplossingen voor: Onderhoud aluminium.

 

Kwalitatief goede reiniging valt en staat met kennis, kunde en motivatie.

Onze onderneming zorgt te allen tijde voor enthousiaste en gemotiveerde schoonmakers op uw werkvloer. Tenslotte is onder andere goede reiniging nodig om u eigen personeel goed en gezond te laten functioneren. Goede schoonmaak verlaagd het ziekte verzuim en voorkomt allergische reacties.

Controle door ons schoonmaakbedrijf

De schoonmaak van uw kantoor wordt met grote regelmaat gecontroleerd en begeleid teneinde onze medewerkers te helpen de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden. Deze motiverende begeleiding draagt bij aan het consistent leveren van kwalitatief goede schoonmaak met de juiste en de meest moderne materialen en middelen.

Ons schoonmaakbedrijf werkt uitsluitend met microvezel

De schoonmaak van uw kantoor wordt over het algemeen uitsluitend met het microvezelconcept gereinigd daar uit alle onderzoeken blijkt dat deze methode kwalitatief de beste, veiligste en snelste methode is.

Het personeel van ons schoonmaakbedrijf

Naast een goed gevoel over ons schoonmaak personeel, wordt ons personeel bij aanname te allen tijde gescreend, opgeleid en begeleid. Wij weten tenslotte dat de privacy van u onderneming hoog in het vaandel moet staan.

Referenties van ons schoonmaakbedrijf

Uiteraard beschikken wij over een hoop referenties van bedrijven en instellingen waar schoonmaakdirect al jaren de schoonmaak verzorgt. Onze referenties willen u graag te woord staan ( uitsluitend op aanvraag in verband met privacy ) en u bevestigen hoe wij reinigen, hoe consistent wij zijn, en dat dit gewoon tegen erg concurrerende tarieven kan.

Schoonmaakdirect levert de volgende diensten:

Neem direct contact met ons op

 

Ons schoonmaakbedrijf levert de schoonmaak voor o.a.:

 

Huxley associates, Real Staffing Group, Claus en Kaan architecten, diverse Verenigingen van Eigenaren, Sthree Holdings, Sky radio, freshsupport, Reactiveringscentrum, Zorginstelling Zonnestraal, Golden Tulip. Bekijk de referenties

Indien u meer informatie en / of advies wilt over de diensten die wij in de schoonmaak leveren, neem dan gerust contact met ons op

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Soort aanvraag :
Bedrijfsnaam * :
Aanhef * :
Naam * :
Adres * :
Postcode * :
Plaats * :
Telefoon :
E-mail * :
Onderwerp *
Aanvinken wat van toepassing is, meerdere opties mogelijk.
:Bericht :
Schoonmaakdirect.nl | Schildersdirect.nl | Schoonmaakbedrijf