Schoonmaakdirect Contact Sitemap

Schoonmaak

Schoonmaakartikelen

Contact

DIRECT BEDRIJFSDIENSTEN

Direct contact:
06 - 835 30 955

Direct e-mail:
info@schoonmaakdirect.nl

Vochtbestrijding?

Website: TemplateFabriek

Home>Schoonmaak>Schoonmaakbedrijf in Hilversum

Ons schoonmaakbedrijf in Hilversum

In Hilversum zijn wij erg actief met een groot team van professionele schoonmakers en zijn wij inmiddels wel bekend bij diverse ondernemingen en verenigingen van eigenaren. Wij reinigen grondig, met juiste middelen en materialen. Kennis en kunde dragen de grootste bijdrage aan de kwaliteit van de diensten die wij leveren naast onze gemotiveerde en energieke medewerkers.

Ons schoonmaakbedrijf bestaat inmiddels al 11 jaar en wij hebben dan ook een goede naam opgebouwd, ook in Hilversum. Indien u referenties wilt met betrekking tot ons schoonmaakbedrijf dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

 Bel gerust voor meer informatie: 035-6239175

Kwalitatief goede reiniging valt en staat met kennis, kunde en motivatie.

Onze onderneming zorgt te allen tijde voor enthousiaste en gemotiveerde schoonmakers op uw werkvloer. Tenslotte is onder andere goede reiniging nodig om u eigen personeel goed en gezond te laten functioneren. Goede schoonmaak verlaagd het ziekte verzuim en voorkomt allergische reacties.

Controle door ons schoonmaakbedrijf

De schoonmaak van uw kantoor wordt met grote regelmaat gecontroleerd en begeleid teneinde onze medewerkers te helpen de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden. Deze motiverende begeleiding draagt bij aan het consistent leveren van kwalitatief goede schoonmaak met de juiste en de meest moderne materialen en middelen.

Ons schoonmaakbedrijf werkt uitsluitend met microvezel

De schoonmaak van uw kantoor wordt over het algemeen uitsluitend met het microvezelconcept gereinigd daar uit alle onderzoeken blijkt dat deze methode kwalitatief de beste, veiligste en snelste methode is.

Het personeel van ons schoonmaakbedrijf

Naast een goed gevoel over ons schoonmaak personeel, wordt ons personeel bij aanname te allen tijde gescreend, opgeleid en begeleid. Wij weten tenslotte dat de privacy van u onderneming hoog in het vaandel moet staan.

Referenties van ons schoonmaakbedrijf

Uiteraard beschikken wij over een hoop referenties van bedrijven en instellingen waar schoonmaakdirect al jaren de schoonmaak verzorgt. Onze referenties willen u graag te woord staan ( uitsluitend op aanvraag in verband met privacy ) en u bevestigen hoe wij reinigen, hoe consistent wij zijn, en dat dit gewoon tegen erg concurrerende tarieven kan.

Schoonmaakdirect levert de volgende diensten:

Neem direct contact met ons op.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Soort aanvraag :
Bedrijfsnaam * :
Aanhef * :
Naam * :
Adres * :
Postcode * :
Plaats * :
Telefoon :
E-mail * :
Onderwerp *
Aanvinken wat van toepassing is, meerdere opties mogelijk.
:Bericht :
Schoonmaakdirect.nl | Schildersdirect.nl | Schoonmaakbedrijf