Schoonmaakdirect Contact Sitemap

Home

Schoonmaakartikelen

Contact

DIRECT BEDRIJFSDIENSTEN

Direct contact:
06 - 835 30 955

Direct e-mail:
info@schoonmaakdirect.nl

Vochtbestrijding?

Website: TemplateFabriek

Home>Zakelijke klanten

Ons Schoonmaakbedrijf voor Zakelijke klanten

 

Schoonmaakdirect is een Schoonmaakbedrijf, opgericht in 1996 en actief binnen diverse regio’s in Nederland. Met reiniging is ons Schoonmaakbedrijf opgegroeid, en inmiddels hebben wij ons bij onze afnemers ontwikkeld tot een high quality multi-service facilitair bedrijf. Ons Schoonmaakbedrijf heeft om en nabij 38 medewerkers voor u klaarstaan.

Prestaties

Schoonmaakdirect heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring met het in kaart brengen van de juiste methode om uw onderneming goed te reinigen. Uiteraard draait alles om kwaliteit en betrouwbaarheid, het is dan ook de kunst om het balans te vinden tussen de hoeveelheid tijd die gebruikt wordt en de methode die gehanteerd wordt om te reinigen. De gemiddelde prestatie voor het reinigen van kantoren ligt rond de 320 -350 m2 per uur.

Onze onderneming streeft naar klantenloyaliteit en dit bewerkstelligen wij door optimale inzet van professionele gecertificeerde, gemotiveerde werknemers en persoonlijke meetsystemen.

Kennis en kunde

Ons schoonmaakbedrijf heeft veel kennis van reinigingsmiddelen en materialen en hoe deze toe te passen binnen uw onderneming teneinde alle gebruikte materialen in uw pand op kwalitatief hoogniveau te houden en slijtage te voorkomen.

Belangrijk

Een van de belangrijkste zaken op het gebied van reiniging is het begrijpen van uw wensen en de gestelde eisen op het gebied van de schoonmaak. Om die reden is de sleutel tot het succes afhankelijk van een goed gesprek met u teneinde exact te begrijpen wat u verwacht en deze nauwkeurig voor elkaar te bevestigen.

Maak kennis met ons energieke bedrijf die u consistent hoge kwaliteit levert. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak: 035-6239175.


 

Schoonmaakdirect.nl | Schildersdirect.nl | Schoonmaakbedrijf